Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/03/2009

Рішення виконавчого комітету від 25.03.2009 № 75 «Про виконання заходів, спрямованих на усунення критичних зауважень, які були висловлені мешканцями міста під час звітування міського голови про роботу Запорізької міської ради та її виконавчих органів за підсумками 2008 року»

Заслухавши інформацію першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. про заходи, спрямовані на усунення критичних зауважень, які були висловлені мешканцями міста під час звітування міського голови про роботу Запорізької міської ради та її виконавчих органів за підсумками 2008 року, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію про заходи, спрямовані на усунення критичних зауважень, які були висловлені мешканцями міста під час звітування міського голови про роботу Запорізької міської ради та її виконавчих органів за підсумками 2008 року прийняти до відома.
2. Керівникам виконавчих органів ради забезпечити неухильне виконання заходів, спрямованих на усунення критичних зауважень, які були висловлені мешканцями міста під час звітування міського голови про роботу Запорізької міської ради та її виконавчих органів за підсумками 2008 року.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов