Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/03/2009

Рішення виконавчого комітету від 25.03.2009 № 108 «Про затвердження Правил надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та Правил нарахування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій»

Керуючись Законами України “Про житлово-комунальні послуги”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, на підставі рішення від 28.08.2008 № 375 “Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому фонду комунальної власності м. Запоріжжя” та з метою упорядкування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Правила надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (додаток 1).
2. Затвердити Правила нарахування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій (додаток 2).
3. Керівники комунальних підприємств “Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об'єднання № 1 – 11, 13”, “Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків” несуть персональну відповідальність за дотриманням Правил нарахування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов

Правила надання послуг та нарахування тарифів