Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/03/2009

Рішення виконавчого комітету від 25.03.2009 № 76 «Про стан роботи із зверненнями громадян в управлінні транспорту та зв’язку міської ради»

Розглянувши доповідну записку «Про стан роботи із зверненнями громадян в управлінні транспорту та зв'язку міської ради», виконавчий комітет міської ради відзначає наступне.
В управлінні транспорту та зв'язку міської ради склалася чітка система у роботі із зверненнями громадян.
Основними принципами, якими керується управління у роботі із зверненнями громадян, є уважне відношення до людини, комплексний підхід до вирішення її проблем.
З метою швидкого та якісного вирішення проблем жителів міста в управлінні впроваджуються нові форми роботи із зверненнями громадян. Зокрема, працюють «гарячі лінії» в кожному відділі управління, інформація фіксується в спеціальних журналах, в кінці тижня аналізується спеціалістами та готується довідка начальнику управління. В разі необхідності приймаються відповідні заходи.
З метою поліпшення ефективності роботи із зверненням громадян, поліпшення якості їх розгляду, забезпечення контролю за дотриманням чинного законодавства України, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доповідну записку «Про стан роботи із зверненням громадян в управлінні транспорту та зв'язку міської ради» прийняти до відома та надіслати до відповідного реагування керівникам виконавчих органів ради (додається).
2. Відзначити достатній рівень організації роботи із зверненнями громадян в управлінні транспорту та зв'язку міської ради.
3. Начальнику управління транспорту та зв'язку міської ради:
3.1. Неухильно дотримуватись затверджених графіків особистого прийому громадян.
3.2. Забезпечувати належний розгляд в межах своїх повноважень питань, порушених громадянами у зверненнях та вживати заходів щодо їх вирішення.
3.3. Продовжити використання засобів масової інформації для всебічного висвітлення питань стосовно роботи транспорту.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов