Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/02/2009

Рішення виконавчого комітету від 27.02.2009 № 41 «Про затвердження видатків за рахунок субвенції з державного бюджету»

Керуючись статтею 23 Бюджетного кодексу України, статтею 53 Закону України «Про Державний бюджет України на 2009 рік», відповідно до розпорядження голови Запорізької обласної державної адміністрації від 18.02.2009 №41 “Про розподіл субвенції для погашення заборгованості із різниці в тарифах” та з метою проведення у поточному році розрахунків щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії, послуг з водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися або погоджувалися органами державної влади чи органами місцевого самоврядування виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1.   Затвердити видатки за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії, послуг з водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися або погоджувалися органами державної влади чи органами місцевого самоврядування у сумі 39195490 грн. згідно з додатками 1, 2.
2.   Фінансовому управлінню міської ради:
2.1  Здійснити уточнення обсягу бюджету міста згідно з додатками, підготувати та внести на розгляд чергової сесії міської ради зміни до рішення міської ради від 21.01.2009 №5 «Про бюджет міста на 2009 рік».
2.2   Провести уточнення розпису доходів і видатків для фінансування субвенції, зазначеної у пункті 1 рішення.
3.   Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І.

Міський голова Є.Г. Карташов

Прикріплені файли:

Dodrisp4127022009.rar