Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

29/01/2009

Рішення виконавчого комітету від 29.01.2009 № 25 «Про визначення виконавців житлово-комунальних послуг»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 25.04.2005 № 60 “Про затвердження Порядку визначення виконавця житлово-комунальних послуг у житловому фонді”, та з метою посилення відповідальності виконавців і споживачів цих послуг виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Визначити з 01.01.2009 виконавцями житлово-комунальних послуг для населення, що мешкає у житловому фонді комунальної власності міста Запоріжжя:
1.1. 3 централізованого постачання холодної води, централізованого водовідведення - комунальне підприємство «Водоканал».
1.2. З централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води - Концерн «Міські теплові мережі» в будинках, мережі яких безпосередньо приєднані до теплових мереж Концерну “Міські теплові мережі”.
1.3. З утримання будинків, споруд та прибудинкових територій - комунальні підприємства "Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об\'єднання №1- 11, 13" та комунальне підприємство "Ремонтне експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків".
2. Виконавцям житлово-комунальних послуг п ідготувати та укласти договори на надання відповідних послуг.
3. Виконавцям послуг, зазначеним у п. 1.3, які отримують теплову енергію від інших виробників, вирішити питання щодо визначення виконавця послуг з з централізованого опалення та гарячого водопостачання.
4. Виконавцям послуг, зазначених у п. 1 даного рішення, забезпечити вчасно та відповідної якості надання житлово-комунальних послуг.
5. Запропонувати власникам житлових будинків не комунальної форми власності, об\'єднанням співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельним кооперативам визначитися з питання виконавців житлово-комунальних послуг.
6. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.09.2005 № 327 «Про визначення виконавців послуг населенню з водо-, теплопостачання та водовідведення» з 01.01.2009.
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.

Міський голова Є.Г.Карташов