Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2008 № 559 «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2008 № 157 „Про упорядкування лоткової торгівлі”»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні” та „Про благоустрій населених пунктів”, з метою упорядкування лоткової торгівлі” виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
Внести доповнення до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.04.2008 №157 „Про упорядкування лоткової торгівлі”:
1. Доповнити рішення пунктом 3 такого змісту: „Розміщення засобів пересувної торговельної мережі на ярмарках, новорічних базарах, під час сезонної та весняно-літньої торгівлі, при проведенні загальноміських та районних заходів регулюється окремими розпорядженнями міського голови чи голів районних адміністрацій міської ради”.
2. Пункт 3 рішення вважати пунктом 4.
3. Внести доповнення до Переліку місць, заборонених для розміщення засобів пересувної торговельної мережі на території м. Запоріжжя, в наступній редакції:
По Заводському району: включити вул. Тенісну (на відрізку від буд. № 9 до буд. № 13).
По Орджонікідзевському району: доповнити абзацем такого змісту: „Дозволити за зазначеними адресами реалізацію періодичних видань України”.
По Комунарському району: включити вул. Новокузнецьку (на відрізку від буд. № 1 до буд. № 31 та від буд. № 4 до буд. № 16а).
По Ленінському району: доповнити абзацем такого змісту: „Дозволити за зазначеними адресами реалізацію карток поповнення рахунків мобільного зв'язку, продукції громадського харчування власного виробництва, птиці та риби”.
По Жовтневому району: доповнити абзацем такого змісту: „Дозволити за зазначеними адресами реалізацію карток поповнення рахунків мобільного зв'язку. Дозволити реалізацію продукції „Кури-гриль” за адресами: вул. Героїв Сталінграду, №26; вул. Грязнова, №45; продовольчих товарів по вул. Грязнова, №45; збір склотари на внутрішньодворових територіях по вул. Героїв Сталінграду, №24 та №28; вул. Запорізькій, №6; вул. Українській, №8.

Міський голова Є.Г.Карташов