Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2008 № 556/1 «Про передачу Концерну «Міські теплові мережі» теплової мережі по об’єкту «Реконструкція внутрішньої опалювальної системи в навчальному комплексі «Запорозька Січ», о. Хортиця з підключенням до існуючої теплової мережі»»

Згідно з Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою подальшої експлуатації мережі теплопостачання, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Вилучити з господарського відання комунального підприємства «Управління капітального будівництва» та передати в господарське відання Концерну «Міські теплові мережі» затрати по будівництву теплової мережі по об\'єкту «Реконструкція внутрішньої опалювальної системи в навчальному комплексі «Запорозька Січ», о. Хортиця з підключенням до існуючої теплової мережі» балансовою вартістю 620135 грн.
2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» передати в установленому порядку, а Концерну «Міські теплові мережі» прийняти теплову мережу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г. Карташов