Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2008 № 555 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.07.2005 №243 „Про затвердження Порядку поетапного створення та введення в дію єдиної автоматизованої системи управління фінансовими ресурсами комунальних підприємств”»

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання розпорядження міського голови від 26.05.2005 № 552р „Про підвищення ефективності управління комунальними підприємствами м. Запоріжжя” виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести до Порядку поетапного створення та введення в дію єдиної автоматизованої системи управління фінансовими ресурсами комунальних підприємств, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.07.2005 №243 такі зміни та доповнення:
Пункт 7.2.1. викласти у наступній редакції: „План бюджету доходів та витрат комунальних підприємств складається на рік з поквартальною розбивкою за узгодженням з головним економічним управлінням міської ради та органом управління майном ” (далі-орган управління).
Доповнити Порядок пунктами 7.2.5, 7.2.6 такого змісту:
„7.2.5. Зміни до річного плану бюджету доходів та витрат підприємства можуть вноситись не більше одного разу у квартал, що передує плановому, за узгодженням з головним економічним управлінням міської ради та органом управління ”.
„7.2.6. М ісячний план бюджету доходів та витрат комунального підприємства складається на місяць у розрізі згрупованих статей доходи/витрати.
Керівник підприємства подає планову частину місячного бюджету доходів та витрат на погодження головному економічному управлінню міської ради до 1 числа планового місяця.
Головне економічне управління міської ради у триденний термін розглядає планову частину місячного бюджету доходів та витрат комунального підприємства.
Якщо зауважень немає, головне економічне управління міської ради погоджує планову частину місячного бюджету доходів та витрат.
У разі відхилення планової частини місячного бюджету доходів та витрат головне економічне управління міської ради у письмовій формі повідомляє підприємство про підстави відхилення.
Підприємство протягом одного дня доопрацьовує планову частину місячного бюджету доходів та витрат відповідно до висловлених головним економічним управлінням міської ради зауважень та повторно подає на погодження.
Процедура погодження повторно наданої планової частини місячного бюджету доходів та витрат дублює процедуру вперше наданої планової частини місячного бюджету за винятком строків, а саме: головне економічне управління міської ради протягом дня розглядає виправлену планову частину місячного бюджету доходів та витрат та до 5 числа планового місяця її погоджує”.
Пункт 8.1.2. викласти у наступній редакції: „ Форми звітності бюджету доходів та витрат підприємства надаються до 15 числа місяця, наступного за звітним для аналізу органу управління та головному економічному управлінню міської ради ”.
Виключити пункт 8.1.3.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення