Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2008 № 563 ««Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.12.2005 №494 «Про створення Центру з видачі документів дозвільного характеру»»

На виконання Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та враховуючи пропозиції місцевих дозвільних органів, визначених рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.12.2005 №494 «Про створення Центру з видачі документів дозвільного характеру» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
Внести зміни до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.12.2005 №494 «Про створення Центру з видачі документів дозвільного характеру»:
1. Затвердити положення про адміністратора та порядок його взаємодії з місцевими дозвільними органами, суб'єктами господарювання та територіальним органом спеціально уповноваженого органу з питань дозвільної системи у сфері господарської діяльності (додається).
2. Затвердити перелік виконавчих органів міської ради, місцевих органів центральної виконавчої влади, комунальних підприємств, які приймають участь у роботі Дозвільного центру у новій редакції (додається).
3. Затвердити перелік дозвільних документів, які надаються в Дозвільному центрі (додається).
4. Затвердити перелік дозвільних послуг, які надаються в Дозвільному центрі за згодою управлінь міської ради, комунальних підприємств міста та органів виконавчої влади (додається).
5. Затвердити перелік дозвільних документів, які надаються в Дозвільному центрі місцевими органами центральної виконавчої влади за згодою згідно угоди про співпрацю (додається).
6. Затвердити форму супровідної картки передачі дозвільної справи та рішення про видачу документа дозвільного характеру (додається).
7. Пункти 2, 3, 4 вважати такими, що втратили чинність.
8. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення на веб-сайті Запорізької міської ради ( www.meria.zp.ua ).
9. На підставі вимог ч.8 ст. 5 Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» Положення винести на розгляд сесії Запорізької міської ради.
10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Додатки до рішення виконкому від 24.12.2008 №563