Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 24.12.2008 № 556/2 «Про затвердження актів по оцінці вартості споруд та плодово-ягідних насаджень ділянок кооперативних садівництв, які підлягають знесенню згідно з рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.04.2006 №142 «Про знесення садових ділянок кооперативних садівництв при будівництві автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі»»

Розглянувши надані комісією оціночні акти вартості споруд та плодово-ягідних насаджень ділянок кооперативних садівництв «ГІПРОМЕЗ-3», «ГІПРОМЕЗ-2» та «Дніпроспецсталь-4», які підлягають знесенню згідно з рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.04.2006 №142 «Про знесення садових ділянок кооперативних садівництв при будівництві автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі» та на підставі рішення вісімнадцятої сесії міської ради п\'ятого скликання від 15.01.2008 №5 «Про бюджет міста на 2008 рік», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити акти оціночної комісії та перелік їх власників, а також вартість споруд та плодово-ягідних насаджень, які підлягають знесенню в зв\'язку з будівництвом автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі (додається).
2. Комунальному підприємству «Управління капітального будівництва» (Сухомлин І.П.) провести виплату грошової компенсації за знесені споруди та плодово-ягідні насадження громадянам за рахунок коштів, передбачених бюджетом розвитку міста, затвердженого сесію міської ради, на будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро в м. Запоріжжі згідно з чинним законодавством.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов