Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

08/12/2008

Рішення виконавчого комітету від 08.12.2008 № 539 «Про ліквідацію несанкціонованої торгівлі»

З урахуванням звернень громадян, об\'єднань громадян, підприємств торгівлі щодо поширення стихійної торгівлі в місті, згідно з Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про благоустрій населених пунктів» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради:
1.1. Спільно з управлінням охорони здоров'я міської ради та Запорізькою міською санітарно-епідеміологічною станцією провести роз'яснювальну роботу через засоби масової інформації про наслідки несанкціонованої торгівлі.
1.2. Надати Запорізькому міському управлінню УМВС України в Запо-різькій області дислокацію місць стихійної торгівлі на території міста.
1.3. Підготувати звернення до місцевих районних судів щодо оперативного розгляду адміністративних справ відносно громадян, які здійснювали торгівлю з рук у невстановлених місцях.
2. Запорізькому міському управлінню УМВС України в Запорізькій об-ласті з 17.12.2008 активізувати роботу, спрямовану на ліквідацію несанкціонованої торгівлі на території міста.
3. Районним адміністраціям міської ради посилити роботу постійно діючих робочих груп з упорядкування стихійної торгівлі.
4. Директорам міських ринків та торговельних майданчиків щомісячно надавати районним адміністраціям міської ради інформацію про наявність вільних торговельних місць на ринках з метою надання їх громадянам, які здійснювали торгівлю у невстановлених місцях.
5. Опублікувати дане рішення в газеті «Запорозька Січ».
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф. Грищенко