Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/11/2008

Рішення виконавчого комітету від 27.11.2008 № 491 «Про збитки, які завдаються в наслідок протиправних дій окремих мешканців міста Запоріжжя, що наносять малюнки (графіті) на рухомий склад ЗКПМЕТ «Запоріжелектротранс»»

Останнім часом ЗКПМЕТ «Запоріжелектротранс» зазнає значні матеріальні збитки у зв'язку з варварським відношенням окремих мешканців нашого міста до рухомого складу підприємства.
Почастішали випадки розмалювання (графіті) кузовів і салонів трамвайних вагонів і тролейбусних машин, ріжуться та рвуться м'які сидіння, ламаються пластикові сидіння, дряпаються написи на склі рухомого складу. На сьогодні більше 40 одиниць рухомого складу розмальовано повністю та більше 100 одиниць частково.
Враховуючи, що процес свідомого знищення рухомого складу електротранспорту набув характер масового явища, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню транспорту та зв'язку міської ради (Костюченко Л.А.) та підприємству «Запоріжелектротранс» (Риженьких М.В.) посилити контроль силами робітників підприємства за схоронність рухомого складу на території підприємства та в лінії з метою недопущення та запобігання випадків вандалізму.
2. Управлінню освіти та науки (Секиринський Д.О.) та Комітету у справах сім'ї та молоді (Філіпенко І.С.) регулярно проводити роз'яснювальну роботу в учбових закладах з залученням засобів масової інформації.
3. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області (Калашнік В.І.) рекомендувати посилити роботу по встановленню фактів вандалізму, виявленню винних, притягненню до відповідальності.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г. Карташов