Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

24/09/2008

Рішення міської ради від 24.09.2008 № 31 «Про відкриття дошкільного відділення на базі Запорізького навчально-виховного оздоровчого комплексу №110 Запорізької міської ради Запорізької області»

Згідно з поданими документами, керуючись законами України „Про місцеве самоврядування в Україні", „Про загальну середню освіту" з метою приведення мережі навчальних закладів міста у відповідність до потреб населення щодо дошкільної та загальної середньої освіти Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Відкрити дошкільне відділення на базі Запорізького навчально-виховного оздоровчого комплексу № 110 Запорізької міської ради Запорізької області;
2. Доручити управлінню освіти і науки Запорізької міської ради (Секиринський Д.О.) підготувати проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради про внесення змін до Статуту  Запорізького навчально-виховного оздоровчого комплексу № 110 Запорізької міської ради Запорізької області.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С. та постійну комісію міської ради з гуманітарних питань (Костенко І.Б.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення