Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/09/2008

Рішення виконавчого комітету від 23.09.2008 № 406/2 «Про внесення змін до тролейбусного маршруту № 8 „Сімферопольське шосе - завод „Запоріжкабель”»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», Правил розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту затверджених Наказом Держжитлокомунгоспу України від 15.05.95 №21, розглянувши звернення Комунарської районної адміністрації міської ради та товариства з обмеженою відповідальністю „Компанія „Прогрес” , виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Тимчасово подовжити тролейбусний маршрут №8 „Сімферопольське шосе – завод „Запоріжкабель” до тролейбусного парку №2 та викласти його в новій редакції: „Тролейбусний парк №2 – завод „Запоріжкабель”.
2. Комунальному підприємству міського електричного транспорту „Запоріжелектротранс”:
2.1. Провести пасажирообстеження на тролейбусному маршруті №8 „Тролейбусний парк №2 – завод „Запоріжкабель”, терміном до трьох місяців, та надати до управління транспорту та зв\'язку міської ради матеріали обстеження і техніко-економічне обґрунтування щодо доцільності подовження маршруту.
2.2. Внести зміни до паспорту тролейбусного маршруту №8.
3. Комунарській районній адміністрації міської ради:
3.1. Визначити та облаштувати місця тролейбусних зупинок від вулиці Складської до тролейбусного парку №2.
4. Управлінню транспорту та зв\'язку міської ради:
4.1. Інформацію щодо внесення змін в схему руху тролейбусного маршруту №8 оприлюднити через засоби масової інформації.
4.2. Отримані дані пасажирообстеження винести на розгляд засідання виконавчого комітету міської ради для прийняття рішення щодо доцільності змін на тролейбусному маршруті №8 „Сімферопольське шосе – завод „Запоріжкабель”.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов