Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/08/2008

Рішення виконавчого комітету від 28.08.2008 № 363 «Про проведення ХІІ Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас”»

З метою виконання рішення Запорізької обласної ради від 22.02.2007 № 13 „Про Програму розвитку козацтва в Запорізькій області на 2007-2010 роки”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Провести ХІІ Міжнародний фестиваль козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас” з 09.10.2008 по 14.10.2008.
2. Управлінню з питань фізичної культури, спорту та туризму Запорізької міської ради створити організаційний комітет та розробити план підготовки і проведення ХІІ Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас”, забезпечити проведення спортивної частини заходу.
3. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області забезпечити безпеку та правопорядок під час проведення заходу.
4. Управлінню охорони здоров'я Запорізької міської ради організувати чергування машини швидкої медичної допомоги в місцях масового скупчення глядачів.
5. Управлінню з питань внутрішньої політики Запорізької міської ради забезпечити в засобах масової інформації висвітлення проведення ХІІ Міжнародного фестивалю козацьких бойових та традиційних мистецтв „Спас”.
6. Орджонікідзевський районній адміністрації м. Запоріжжя сприяти проведенню 12.10.2008р. з 18-00 до 22-00 на майдані Фестивальний концерту „Покровські дзвони Хортицького Спасу”.
7. Управлінню комунального господарства Запорізької міської ради забезпечити прибирання майдану Фестивальний після концерту „Покровські дзвони Хортицького Спасу”.
8. Управлінню транспорту та зв'язку Запорізької міської ради скорегувати маршрути громадського транспорту на час проведення концерту „Покровські дзвони Хортицького Спасу” та на час проведення на о.Хортиця Свята української звитяги „Спас єднає патріотів” зробити додатковий маршрут від пр.Металургів до Національного музею.
9. Комунальному підприємству електромереж зовнішнього освітлення „Запоріжміськсвітло” забезпечити підключення до електромережі устаткування під час проведення концерту „Покровські дзвони Хортицького Спасу”.
10. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф. Грищенко