Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/08/2008

Рішення виконавчого комітету від 28.08.2008 № 379 «Про затвердження Тимчасового положення про порядок надання дозволу на проведення місцевого аукціону»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою проведення місцевих аукціонів у відповідності до вимог чинного законодавства, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Тимчасове положення про порядок надання дозволу на проведення місцевого аукціону (додається).
2. Визнати відповідальним за виконання поточних заходів, пов'язаних з видачею дозволів на право проведення місцевих аукціонів головне управління архітектури та містобудування Запорізької міської ради /Трубін В.П./.
3. Винести дане рішення для затвердження на чергову сесію Запорізької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко

 

Додаток
до рішення виконавчого
комітету міської ради
28.08.2008 №379

ТИМЧАСОВЕ ПОЛОЖЕННЯ
про порядок надання дозволу на проведення місцевого аукціону

1. Загальні положення
1.1. Тимчасове положення про порядок надання дозволу на проведення місцевого аукціону (далі – Тимчасове положення) визначає порядок надання дозволу на проведення місцевих аукціонів у м. Запоріжжі.
1.2. Проведення місцевих аукціонів юридичними та фізичними особами допускається тільки за наявності дозволу на проведення місцевого аукціону (далі – дозвіл).
2. Порядок видачі дозволу
2.1. Для проведення місцевого аукціону юридична або фізична особа звертається до головного управління архітектури та містобудування Запорізької міської ради за дозволом на право підготовки вищевказаних заходів і після надання документів, передбачених пунктом 2.2. цього Тимчасового положення одержує рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради про надання дозволу на проведення місцевого аукціону.
2.2. Для підготовки проекту відповідного рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради юридична або фізична особа подає до головного управління архітектури та містобудування Запорізької міської ради заяву довільної форми, в якій вказує вартість заявлених до місцевого аукціону об'єктів, виходячи з їх стартової ціни, для юридичної особи: копію Статуту, копію свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності; для фізичної особи – копію ідентифікаційного коду, копію паспорту.
2.3. Впродовж п'яти днів головне управління архітектури та містобудування Запорізької міської ради готує проект рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради про надання дозволу на проведення місцевого аукціону та виносить його на чергове засідання виконавчого комітету Запорізької міської ради.

3. Термін дії дозволу
3.1. Термін дії дозволу встановлюється в рішенні виконавчого комітету Запорізької міської ради про надання дозволу на проведення аукціону.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О.Семенков