Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/08/2008

Рішення виконавчого комітету від 28.08.2008 № 386 «Про відзначення в м.Запоріжжі Дня міста-2008 та 65-ої річниці визволення міста від фашистських загарбників»

Розглянувши матеріали і пропозиції, подані управліннями та відділами міської ради, радою міської організації ветеранів війни, по відзначенню в м.Запоріжжі Дня міста-2008 та 65-ої річниці визволення міста від фашистських загарбників з метою своєчасної і якісної підготовки та відзначення цих знаменних дат, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити Заходи з підготовки та відзначення в м.Запоріжжі Дня міста-2008 та 65-ої річниці визволення міста від фашистських загарбників та Додаткові заходи з відзначення 65-ої річниці визволення міста від фашистських загарбників (додаються).
2. Управлінню культури міської ради затвердити склад режисерсько-постановчої групи по розробці сценаріїв урочистостей, з урахуванням пропозицій ветеранських організацій міста.
3. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради забезпечити координацію дій міських засобів масової інформації по висвітленню заходів з підготовки та відзначення Дня міста-2008 та 65-ої річниці визволення міста від фашистських загарбників.
4. Міському управлінню УМВС України в Запорізькій області забезпечити охорону громадського порядку під час проведення міських заходів, присвячених Дню міста-2008 та 65-ої річниці визволення міста від фашистських.
5. Фінансовому управлінню міської ради підготувати пропозиції щодо визначення джерел фінансування Додаткових заходів з відзначення 65-ої річниці визволення міста від фашистських загарбників.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко

 

Заходи з підготовки та відзначення в м. Запоріжжі Дня міста-2008 та 65-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників