Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

14/08/2008

Рішення виконавчого комітету від 14.08.2008 № 344 «Про проведення та фінансування робіт по виготовленню та встановленню в м. Запоріжжі флагштоків та виготовлення і передачу прапорів»

На виконання листа Секретаріату Президента України від 04.08.2008 №02-02/2678 та з метою подальшого розвитку славетних традицій патріотизму та духовності українського народу до Дня Державного Прапору України, що відзначається 23 серпня, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доручити КП «Управління капітального будівництва» виступити замовником робіт по виготовленню та встановленню у м. Запоріжжі флагштоків у кількості 4 (чотирьох) штук.
2. Доручити КП «Запорізьке міське інвестиційне агентство»:
2.1. Профінансувати роботи по виготовленню та встановленню у м. Запоріжжі флагштоків у кількості 4 (чотирьох) штук за рахунок прибутку, одержаного від фінансово-господарської діяльності підприємства.
2.2. Виготовити прапори:
- розміром 3,0х4,5 м – у кількості 4 (чотири) штуки з символікою м. Запоріжжя та у кількості 10 (десять) штук з державною символікою;
- розміром 2,0х3,0 м – у кількості 4 (чотири) штуки з символікою м. Запоріжжя та у кількості 10 (десять) штук з державною символікою;
2.3. Передати в оперативне управління відділу комунального господарства Орджонікідзевської районної адміністрації Запорізької міської ради флагштоки у кількості 4 (чотирьох) штук.
3. Орджонікідзевській районній адміністрації Запорізької міської ради після завершення робіт по виготовленню та встановленню у м. Запоріжжі флагштоків у кількості 4 (чотирьох) штук прийняти їх в оперативне управління.
4. Вилучити з господарського відання КП «Запорізьке міське інвестиційне агентство» прапори з державною та міською символікою у кількості 28 (двадцяти восьми) одиниць та передати їх районним адміністраціям Запорізької міської ради згідно з додатком.
5. КП «Запорізьке міське інвестиційне агентство» передати, а зазначеним у додатку районним адміністраціям Запорізької міської ради прийняти в оперативне управління прапори з державною та міською символікою.
6. Контроль за виконаннням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко
 Додаток
до рішення виконавчого
комітету міської ради
14.08.2008№344________
Кількість прапорів, які передаються в оперативне управління районним адміністраціям Запорізької міської ради

 

 Прапори розміром 3,0х4,5 мПрапори розміром 2,0х3,0 м
З симво-лікою м. ЗапоріжжяЗ державною символікоюЗ симво-лікою м. ЗапоріжжяЗ державною символікою
1.Жовтнева РА 112
2.Заводська РА11 1
3.Комунарська РА 211
4.Ленінська РА1212
5.Орджонікідзевська РА2212
6.Хортицька РА 1 1
7.Шевченківська РА 1 1
 Всього410410

Місця розташування у районах м. Запоріжжя флагштоків на яких будуть розміщені прапори з державною символікою та символікою м. Запоріжжя:
Жовтневий район – флагштоки відсутні;
Заводський район – 2 флагштоки біля будівлі районної адміністрації;
Комунарський район – 2 флагштоки на в'їзді у м. Запоріжжя (Космічний мкрн.);
Ленінський район – 2 флагштоки біля ПК «Енергетиків»;
Орджонікідзевський район – 20 флагштоків;
Хортицький район – 1 флагшток на площі біля ліцею №99;
Шевченківський район – флагштоки відсутні.

Керуючий справами
виконкому ради
Є.О. Семенков