Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/07/2008

Рішення виконавчого комітету від 28.07.2008 № 328 «Про запровадження коригування базових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2006 №955 «Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води» виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити, що у разі зміни протягом дії базових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення, ставок податків і зборів (обов\'язкових платежів), рівня заробітної плати на підприємствах відповідно до актів законодавства, Генеральної, галузевої угод, ставок орендної плати, інших обов\'язкових платежів і зборів, цін і тарифів на паливно-енергетичні та матеріальні ресурси, проводиться коригування тарифів відповідно до механізму, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.07.2006 №955 « Про затвердження Порядку формування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води».
2. Щоразу, при виникненні необхідності коригування базових тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії, на послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення згідно з вимогами діючого законодавства, Концерн «Міські теплові мережі» та комунальні підприємства «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об\'єднання №№1–11,13», «Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків» м. Запоріжжя надають до головного економічного управління проект скоригованих планових економічно обґрунтованих витрат та проект скоригованих тарифів з відповідним висновком Державної інспекції з контролю за цінами в Запорізькій області для розгляду та затвердження скоригованих тарифів.
3.   Головне економічне управління міської ради у десятиденний термін розглядає матеріали та надає проект рішення про встановлення тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води на розгляд виконавчого комітету міської ради.
4. Для аналізу результатів коригування тарифів на виробництво, транспортування, постачання теплової енергії та послуги з централізованого опалення і підігріву питної води для населення Концерну «Міські теплові мережі» та комунальним підприємствам «Виробниче ремонтно-експлуатаційне житлове об\'єднання №№1–11,13», «Ремонтно-експлуатаційне підприємство по обслуговуванню гуртожитків» м. Запоріжжя щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, надавати звітні матеріали до головного економічного управління міської ради.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О. М.

Міський голова Є. Г. Карташов