Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/07/2008

Рішення виконавчого комітету від 22.07.2008 № 299/2 «Про організацію тимчасового автобусного маршруту на період закриття руху тролейбусів в напрямку 4-го Південного мкрн.»

З метою забезпечення перевезення мешканців Південного жмс. на період закриття руху тролейбусів в напрямку 4-го Південного мкрн., керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про автомобільний транспорт», постановою Кабінету Міністрів України від 26.09.2007 №1184 «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 «Про затвердження Порядку та умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом», виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Організувати тимчасовий автобусний маршрут загального користування «4-й Південний мкрн. - площа Радянська» з кількістю транспортних засобів 8 одиниць класу 1.
2. Автотранспортним підприємствам забезпечити роботу транспортних засобів:
2.1. Відкритому акціонерному товариству «Запорізьке автотранспортне підприємство 12329» - 2 одиниці;
2.2. Відкритому акціонерному товариству «Автопарк» - 2 одиниці;
2.3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Грінвей» - 2 одиниці;
2.4. Приватному підприємству «Міжнародна туристична компанія «Супутник-Лайн» - 2 одиниці.
3. Управлінню транспорту та зв\'язку міської ради інформацію щодо організації тимчасового автобусного маршруту оприлюднити через засоби масової інформації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.

Міський голова Є.Г.Карташов