Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/07/2008

Рішення виконавчого комітету від 22.07.2008 № 296 «Про заходи щодо підготовки лікувально-профілактичних установ (закладів) м. Запоріжжя до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років»

Запорізькою міською радою та виконавчим комітетом приділяється особлива увага галузі охорони здоров'я щодо проведення всіх видів ремонту інженерних мереж, будівель та споруд лікувально-профілактичних установ та закладів міста.
З метою забезпечення функціонування лікувально-профілактичних установ (закладів) м. Запоріжжя та всебічної підготовки їх до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити перелік лікувально-профілактичних установ (закладів) м. Запоріжжя, які потребують першочергового проведення капітальних ремонтів інженерних мереж та покрівель, приміщень, ремонту ліфтів, встановлення або заміни лічильників теплової та електричної енергії, природного газу, води (додається).
2. Управлінню охорони здоров\'я міської ради :
2.1. Забезпечити організацію, відповідний технічний нагляд та належний рівень контролю за ходом капітальних ремонтів інженерних мереж та покрівель, приміщень, ремонту ліфтів, встановлення або заміни лічильників теплової та електричної енергії, природного газу, води, наданих у переліку за умови виділення відповідних коштів.
2.2. Забезпечити дотримання та виконання керівниками лікувально-профілактичних установ (закладів) міста розроблених та затверджених заходів щодо підготовки установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років.
2.3. Вживати заходи спрямовані на економію споживання лікувально-профілактичними установами (закладами) міста паливно-енергетичних ресурсів під час опалювального сезону 2008-2009 років.
2.4. Звернути особливу увагу на підготовку санітарного транспорту лікувально-профілактичних установ (закладів) міста до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років та на підготовку мереж теплопостачання до опалювального сезону в будинках і спорудах лікувальних закладів міста.
2.5. Під час проведення реконструкцій та капітального ремонту інженерних комунікацій і споруд у медичних установах та закладах передбачити з метою скорочення енергетичних ресурсів впровадження новітнього інженерного обладнання, приладів, технологій та сучасних будівельних матеріалів.
2.6. Надати пропозиції щодо ремонту та заміни ліфтового господарства і для виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію котелень у лікувально-профілактичних закладах (установах).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Перелік лікувально-профілактичних установ (закладів) міста, які потребують першочергового проведення капітальних ремонтів