Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

26/06/2008

Рішення виконавчого комітету від 26.06.2008 № 245 «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті (трамвай і тролейбус) та автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України “Про міський електричний транспорт”, Законом України “Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні”, з метою забезпечення сталого функціювання міського електротранспорту, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Встановити з 01.07.2008 року тарифи на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” (трамвай, тролейбус) у розмірі 1,00 грн. за одну поїздку, вартість перевезення багажу у розмірі 1,00 грн. за кожне місце багажу.
2. Встановити з 01.07.2008 року тарифи на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” у розмірі 1 ,25 грн. за одну поїздку, вартість перевезення багажу у розмірі 1,25 грн. за кожне місце багажу.
3. Надати пільгу на проїзд у міському електротранспорті студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації денної форми навчання, учням професійно-технічних навчальних закладів та учням середніх загальноосвітніх навчальних закладів шляхом затвердження вартості місячних проїзних квитків у таких розмірах:
- на один вид транспорту:
трамвай або тролейбус – 30,00 грн.;
- на два види транспорту:
трамвай і тролейбус – 37,50 грн.
Забезпечити надання пільгового проїзду у міському електротранспорті пільговим категоріям громадян відповідно чинного законодавства.
Доручити підприємству “Запоріжелектротранс” здійснити розрахунок вартості місячних проїзних квитків відповідно встановленого тарифу та кількості поїздок, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради від 25.03.99 №115 “Про транспортне обслуговування населення міста підприємством “Запоріжелектротранс”.
4. Підприємству “Запоріжелектротранс” додаткові надходження від збільшення тарифу направляти на виплату заробітної плати та технічне забезпечення сталої роботи міського електротранспорту та автобусів підприємства.
5. Рекомендувати управлінню транспорту і зв'язку міської ради надавати пріоритет у сфері пасажирських перевезень на проспекті Леніна міському електротранспорту та автотранспорту великої місткості.
6. Для аналізу тарифів на послуги міського електротранспорту та автобусів підприємству “Запоріжелектротранс” щоквартально до 30 числа місяця, наступного за звітним, подавати звітні матеріали до головного економічного управління міської ради.
7. Управлінню з питань внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
8. Вважати таким, що втратили чинність з 01.07.2008 року рішення виконавчого комітету міської ради від 25.01.2007 №9 “Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс” та від 26.07.2007 №276 “Про тарифи на перевезення пасажирів у автобусах Запорізького комунального підприємства міського електротранспорту “Запоріжелектротранс”.
9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та управління транспорту і зв'язку міської ради (Костюченка Л.А.).

Міський голова Є. Г.Карташов