Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

25/06/2008

Рішення міської ради від 25.06.2008 № 38 «Про затвердження “Проекту винесення в натуру межі водоохоронної зони р. Дніпро в межах м. Запоріжжя в частині листів № 3 (правий берег), № 7, 8 (лівий берег) графічної частини проекту та внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.06.2007 № 57 “Про затвердження “Проекту винесення в натуру межі водоохоронної зони р. Дніпро в межах м. Запоріжжя в частині листів № 12 (лівий берег), № 13 (лівий берег) графічної частини проекту”»

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про планування та забудову територій”, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.01.2002 № 72, з метою створення сприятливого режиму водних об\'єктів, попередження забруднення, зменьшення коливань стоку вздовж річки Дніпро, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити “Проект винесення в натуру межі водоохоронної зони р. Дніпро в межах м. Запоріжжя в частині листів № 3 (правий берег), № 7, 8 (лівий берег) графічної частини проекту.
2. Внести зміни до рішення Запорізької міської ради від 27.06.2007 № 57 “Про затвердження “Проекту винесення в натуру межі водоохоронної зони р. Дніпро в межах м. Запоріжжя в частині листів № 12 (лівий берег), № 13 (лівий берег) графічної частини проекту”: змінити межі прибрежної захисної смуги р. Дніпро в частині листів № 12, № 13 (лівий берег)
3. Запорізькому регіональному управлінню водних ресурсів, управлінню з питань екології міської ради, управлінню земельних ресурсів у м. Запоріжжі Запорізької області, головному управлінню архітектури та містобудування міської ради при регулюванні земельних відносин керуватися проектною документацією.
4. Запорізькому регіональному управлінню водних ресурсів передати проектну документацію в електроному вигляді управлінню з питань екології міської ради, управлінню земельних ресурсів у м. Запоріжжі Запорізької області, головному управлінню архітектури та містобудування міської ради.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М., постійну комісію з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г. Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення