Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/04/2008

Рішення міської ради від 23.04.2008 № 24 «Про надання пільги по платі за землю Державному підприємству"Запорізький державний цирк"»

Розглянувши звернення Державного підприємства "Запорізький державний цирк", висновки фінансового управління Запорізької міської ради та Орджонікідзевської районної адміністрації з питання  надання пільги по платі за землю на 2008 рік Державному підприємству "Запорізький державний цирк" Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по платі за землю Державному підприємству "Запорізький державний цирк" на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2008 року в частині платежів до бюджету міста (75 відсотків).
2. Вивільнені кошти внаслідок надання пільги направити на покращення матеріально - технічної бази цирку.
3. Зобов'язати Державне підприємство "Запорізький державний цирк" щоквартально надавати фінансовому управлінню Орджонікідзевської районної адміністрації Запорізької міської ради дані про фінансово - господарську діяльність та обґрунтовану інформацію про використання коштів, вивільнених від надання пільги.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності органів виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та постійну комісію з питань соціального та економічного розвитку бюджету та фінансів (Великий В.І.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення