Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/04/2008

Рішення міської ради від 23.04.2008 № 23 «Про встановлення статусу парку на території зелених насаджень загального користування по вул. Будьонного в Хортицькому районі міста та присвоєння назви парку»

На підставі  генерального плану розвитку  м. Запоріжжя, затвердженого рішенням Запорізької міської ради від 15.09.2004 № 4 та Концепції розвитку парків і скверів в м. Запоріжжі до 2010 року, затвердженої рішенням Запорізької міської ради від 28.04.2007 № 16, Запорізька міська рада
В И Р І Ш И Л А:
1. Присвоїти статус парку на території зелених насаджень загального користування між вул. Будьонного, пр. Радянським та вул. Запорізького козацтва на землях м. Запоріжжя в межах, визначених генеральним планом розвитку міста.
2.  Присвоїти назву даній території - парк "Поколінь".
3. Управлінню земельних ресурсів у м. Запоріжжі (Цвіркун О.М.) провести інвентаризацію по встановленню та затвердженню меж земельної ділянки між вул. Будьонного, пр. Радянським та вул. Запорізького козацтва на землях м. Запоріжжя.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського   голови  з  питань  діяльності   виконавчих   органів  ради  Гладченка С.М., постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення