Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/04/2008

Рішення міської ради від 23.04.2008 № 8 «Про звіт депутатів Запорізької міської ради перед виборцями»

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Встановити орієнтовні строки проведення звітів депутатів Запорізької міської ради п'ятого скликання про свою роботу за 2007 рік перед виборцями протягом травня 2008 року.
2. Депутатам міської ради подати звіти про свою роботу, зауваження та пропозиції, висловлені виборцями на адресу ради та її виконавчих органів, а також про виконання доручень виборців, даних депутатові у зв'язку з його депутатською діяльністю (далі звіти) до відділу по забезпеченню роботи ради до 02 червня 2008 року.
3. Відділу по забезпеченню роботи ради узагальнити інформацію про звіти депутатів та надати її до постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку.
4. Постійній комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку (Гунько В.В.) інформувати міську раду на черговій сесії про звіти депутатів перед виборцями за 2007 рік.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, регламенту, законності та правопорядку (Гунько В.В.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення