Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/04/2008

Рішення міської ради від 23.04.2008 № 29 «Про благоустрій, розвиток та збереження парків та скверів в м. Запоріжжі»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про охорону навколишнього середовища”, з метою забезпечення збереження та ефективного розвитку території парків та скверів, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Районним адміністраціям міської ради при погодженні розміщення нових об'єктів чітко визначати площу закріплених територій за суб'єктами господарської діяльності для утримання у належному санітарному стані з подальшим обов'язковим укладанням договору по благоустрою.
2. Рекомендувати управлінню земельних ресурсів у м. Запоріжжі Запорізької області:
2.1. При укладенні договорів оренди землі в межах парків, скверів та інших рекреаційних зон в умовах передачі земельної ділянки в оренду визначати площу закріплених територій для утримання у належному санітарному стані та благоустрою.
2.2. Прискорити виконання робіт по встановленню та затвердженню меж земельної ділянки парків, скверів та інших рекреаційних зон міста з обов\'язковим погодженням проектів рішень з постійною комісією міської ради по екології та управлінням з питань екології міської ради.
3. Головному управлінню архітектури та містобудування міської ради не допускати коригування генерального плану розвитку міста в частині зміни цільового призначення територій, які визначені генпланом для розвитку парків та скверів.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та голову постійної комісії міської ради по екології Завгородню Л.І.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення