Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

23/04/2008

Рішення міської ради від 23.04.2008 № 18 «Про надання згоди комунальному підприємству «Запорізьке комунальне автотранспортне підприємство 082801 «Комунсантрансекологія»» на передачу цілісного майнового комплексу, як внеску до статутного фонду товариства з обмеженою відповідальністю «Ремондіс Запоріжжя»»

Керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі рішення Запорізької міської ради від 29.08.2007 №5, з метою створення спільного підприємства з іноземними інвестиціями товариства з обмеженою відповідальністю «Ремондіс Запоріжжя», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду комунальному автотранспортному підприємству 082801 «Комунсантрансекологія» виступити засновником товариства з обмеженою відповідальністю «Ремондіс Запоріжжя» та переда ти цілісн ий майнов ий комплекс, як внеску до статутного фонду товариства з обмеженою відповідальністю «Ремондіс Запоріжжя».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дорофеєва О.М.


Міський голова Є .Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення