Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/04/2008

Рішення виконавчого комітету від 22.04.2008 № 146 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради»

Заслухавши інформацію начальника відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради Прасової І.Ф. та керівника робочої групи, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В., виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію начальника відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради Прасової І.Ф. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. взяти до відома (додається).
2. Звернути увагу начальника відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради Прасової І.Ф., що робота відділу не має комплексного і системного характеру та проводиться без належного організаційного, кадрового та правового супроводження та мають місце порушення у веденні бухгалтерського обліку та у використанні кошторису доходів та видатків на утримання відділу.
3. Начальнику відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради Прасовій І.Ф.:
3.1 Посилити контроль за дотриманням вимог Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності».
3.2 До 01.06.2008 усунути в повному обсязі фінансові порушення, встановлені перевіркою фінансового управління Запорізької міської ради.
3.3 До 10.05.2008 підготувати пропозиції Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва щодо внесення змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та розробити дієві заходи щодо удосконалення стилю, форм і методів роботи відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради.
3.4 Здійснити заходи щодо рівномірного навантаження на головних спеціалістів, адміністраторів відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради по прийому документів дозвільного характеру від суб\'єктів господарської діяльності.
3.5 Забезпечити ведення роботи з кадрами у відповідності до розпорядження міського голови від 14.09.2001 № 1300р «Про Положення про організацію роботи з кадрами органів місцевого самоврядування» зі змінами.
3.6 Забезпечити ведення особових справ працівників відділу відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.1998 № 731 «Про затвердження Порядку ведення особових справ державних службовців в органах виконавчої влади» та ведення трудових книжок – відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27.04.1993 №301 «Про трудові книжки».
4. Про результати проведеної роботи проінформувати виконавчий комітет Запорізької міської ради до 30.06.2008 та до 30.12.2008.
5. Начальнику головного управління архітектури та містобудування Запорізької міської ради Трубіну В.П. та начальнику управління земельних ресурсів в м.Запоріжжя Запорізької області Цвіркуну О.М. забезпечити виконання Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» та здійснювати прийом і видачу документів дозвільного характеру в межах Дозвільного центру.
6. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценку В.В. посилити контроль за роботою відділу по роботі з документами дозвільного характеру Запорізької міської ради.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Інформація про удосконалення стилю, форм і методів роботи відділу 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення