Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/04/2008

Рішення виконавчого комітету від 22.04.2008 № 149 «Про погашення заборгованості підприємств міста Запоріжжя перед Пенсійним фондом України»

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження тимчасово виконуючого обов'язки голови обласної державної адміністрації від 06.03.2008 №75 «Про погашення заборгованості підприємств області перед Пенсійним фондом України», виконавчий комітет Запорізької міської ради ВИРІШИВ:
1.Головам районних адміністрацій Запорізької міської ради:
1.1.Вжити дієвих заходів щодо забезпечення погашення заборгованості з обов'язкових платежів перед Пенсійним фондом України підприємствами міста.
1.2.Розглянути на нарадах питання про погашення заборгованості з обов'язкових платежів до Пенсійного фонду України за підсумками роботи у І кварталі 2008 року.
1.3.Систематично заслуховувати на засіданнях районних комісій з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат керівників підприємств-боржників до Пенсійного фонду України, встановити жорсткий контроль за виконанням рішень комісій та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України за затвердженими графіками.
1.4.Щомісяця, до 18 числа, наступного за звітним, інформувати управління праці та соціального захисту населення Запорізької міської ради про стан погашення заборгованості перед Пенсійним фондом України.
2.На засіданнях міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат постійно заслуховувати керівників підприємств міста, що є боржниками з обов'язкових платежів до Пенсійного фонду України з визначенням конкретних заходів та строків погашення ними боргів.
3. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 22.03.2007 №118 «Про невідкладні заходи щодо погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України» визнати таким, що втратило чинність.
4.Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кузьміна О.С.

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення