Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

01/04/2008

Рішення міської ради від 01.04.2008 № 28 «Про затвердження Програми проведення незалежної оцінки об’єктів електроенергетики м. Запоріжжя на 2008 рік»

Керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про електроенергетику”, з метою створення умов безпечної експлуатації об'єктів електроенергетики на території м. Запоріжжя, розвитку і підвищення технічного рівня електроенергетики, забезпечення захисту прав споживачів енергії, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму проведення незалежної оцінки об'єктів електроенергетики м. Запоріжжя на 2008 рік (додаток 1).
2. Затвердити розподіл видатків бюджету м. Запоріжжя на 2008 рік за бюджетною програмою по управлінню комунальної власності міської ради (додаток 2).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства (Саатов Д.М.)

Міський голова
Є.Г. Карташов

 

Додаток 1
до рішення міської ради
01.04.2008 №28

ПРОГРАМА
проведення незалежної оцінки об'єктів електроенергетики м. Запоріжжя на 2008 рік

Головний розпорядник

Управління комунальної власності Запорізької міської ради здійснює контроль та несе відповідальність за виконання Програми.

Законодавча база

Бюджетний кодекс України, Закон України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про електроенергетику”, „Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”, Правила користування електричною енергією для населення, затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.1999 №1357, Правила користування електричною енергією, затверджені постановою НКРЄ №28 від 31.07.1996.

Мета Програми

Реалізація повноважень органів місцевого самоврядування в галузі управління об'єктами права комунальної власності, створення умов безпечної експлуатації об'єктів електроенергетики на території міста Запоріжжя, розвиток і підвищення технічного рівня електроенергетики, а також забезпечення захисту прав та інтересів споживачів енергії.

Завдання програми

Здійснення протягом 2008 року незалежної оцінки об'єктів електроенергетики, які є об'єктами права комунальної власності територіальної громади м. Запоріжжя або будуть прийняті до комунальної власності міста у вказаному періоді, для подальшої їх передачі ВАТ „Запоріжжяобленерго” відповідно до закону з метою їх утримання та експлуатації.

Очікуваний результат

Дотримання правил експлуатації об'єктів електроенергетики на території міста, підвищення якості експлуатації, поліпшення технічного стану та забезпечення проведення технічної модернізації таких об'єктів.

Джерела фінансування

Фінансування на виконання зазначеної програми здійснюється за рахунок коштів бюджету міста.
Обсяг асигнувань у 2008 році складає 257,0 тис.грн.

Секретар ради Ю.В. Каптюх
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення