Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

22/04/2008

Рішення виконавчого комітету від 22.04.2008 № 153 «Про створення єдиної телекомунікаційної мережі загального користування та розміщення станцій операторів мобільного зв’язку у місті Запоріжжі»

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити склад Координаційної ради з розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у м. Запоріжжі у новій редакції (додається).
2. Затвердити Положення про Координаційну раду з розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у місті Запоріжжі у новій редакції (додається).
3. Координаційній раді з розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у місті Запоріжжі:
3.1. Затвердити та надати до виконавчого комітету міської ради Генеральну схему будівництва єдиної мережі ефірно-кабельного телебачення міста Запоріжжя.
3.2. Затвердити та надати до виконавчого комітету міської ради схему розміщення станцій мобільного зв'язку в місті Запоріжжі.
4. Рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 27.09.2007 №383 „Про створення єдиної телекомунікаційної мережі загального користування та розміщення станцій операторів мобільного зв'язку у місті Запоріжжі” та рішення виконавчого комітету міської ради від 30.06.1998 №338 „Про прийняття концепції розвитку єдиної мережі багатоканального ефірно-кабельного телебачення в м. Запоріжжі” вважати такими, що втратили чинність.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.М.Гладченка.

Міський голова Є.Г.Карташов

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого комітету
міської ради
22.04.2008 № 153

СКЛАД
Координаційної ради з розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у м. Запоріжжі

Гладченко С.М.

-

 

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова ради;

Члени ради:

 

 

Авраменко А.В.

-

заступник начальника головного управління архітектури та містобудування міської ради, головний інженер головного управління архітектури та містобудування міської ради;

Базик О.Д.

-

начальник відділу Запорізького обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (за згодою без права голосу);

Близнюк В.Д.

-

заступник голови Ленінської районної адміністрації міської ради;

Геращенко С.Д.

-

начальник Запорізької філії центру «Укрчастотнагляд» (за згодою);

Глущенко М.Г.

-

заступник голови Хортицької районної адміністрації міської ради;

Давідовський В.М.

-

начальник центру інформаційних технологій Класичного приватного університету;

Журавльов Ю.В.

-

заступник голови Жовтневої районної адміністрації міської ради;

Кобиляцький В.В

-

заступник голови Шевченківської районної адміністрації міської ради;

Корнієнко С.А.

-

начальник юридичного відділу виконкому міської ради;

Кучугурний В.Ю.

-

представник Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення України по Запорізький обл. (за згодою );

Кухарєв О.О.

-

заступник начальника управління транспорту та зв ' язку міської ради;

Мельник С.Є.

-

заступник голови Заводської районної адміністрації міської ради;

Поповський М.І

-

заступник головного інженера Запорізьких міських електричних мереж (за згодою);

Хоцький В.І.

-

заступник голови Орджонікідзевської районної адміністрації міської ради;

Чернеченко М.Г

-

начальник управління житлового господарства міської ради;

Яковенко В.В.

-

заступник голови Комунарської районної адміністрації міської ради


Керуючий справами
виконкому міської ради
Є.О.Семенков

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення виконавчого комітету
міської ради
22.04.2008 № 153

ПОЛОЖЕННЯ
про Координаційну раду з розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних
мереж загального користування у місті Запоріжжі

Координаційна рада з розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у місті Запоріжжі (далі РАДА) є дорадчим органом при міському голові і виконавчому комітеті міської ради.
РАДА визначає регіональну політику в області розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у місті Запоріжжі. У своїй роботі керується Законами України „Про телекомунікації”, „Про телебачення та радіомовлення”, визнаними Україною міжнародно-правовими документами у сфері мобільного зв'язку, кабельного, ефірно-кабельного телебачення та інформаційних мереж, а також рішеннями міської ради і виконавчого комітету міської ради.
З цією метою РАДА здійснює наступні функції:
1. Веде реєстр операторів мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування, мережі базових станцій операторів мобільного зв'язку, проводить щорічне анкетування діючих у цій області структур.
2. Аналізує стан розвитку мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування міста.
3. Заслуховує звіти структур, що займаються розвитком і обслуговуванням мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування міста, з метою оцінки їх технічних можливостей.
4. Затверджує Генеральну схему будівництва єдиної мережі ефірно-кабельного телебачення міста Запоріжжя;
5. Затверджує схему розміщення станцій мобільного зв'язку в місті Запоріжжі; координує спільні дії організацій щодо створення єдиної телекомунікаційної мережі згідно з Генеральною схемою створення єдиної телекомунікаційної мережі у місті Запоріжжі.
6. Розглядає заяви суб'єктів підприємницької діяльності та операторів, що бажають брати участь у створенні мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування у м. Запоріжжі.
7. Готує висновки щодо кожного заявника з урахуванням їх техніко-економічних пропозицій, дає попередню згоду на розміщення базових станцій мобільного зв'язку та створення телекомунікаційної мережі загального користування у м. Запоріжжі.
8. Дає методичні рекомендації щодо оформлення проектів рішень виконавчого комітету міської ради.
9. Поєднує і координує зусилля державних, комунальних структур, підприємств, банків, організацій різних форм власності щодо будівництва міської телекомунікаційної транспортної магістралі.
10. Контролює дотримання операторами мереж мобільного зв'язку та телекомунікаційних мереж загального користування законодавчих актів і Законів України, а також рішень міської ради та її виконавчого комітету.

Керуючий справами
виконкому міської ради
Є.О.Семенков
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення