Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/03/2008

Рішення виконавчого комітету від 27.03.2008 № 104 «Про організацію та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти у 2008 році»

Керуючись Законом України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” (зі змінами та доповненнями), виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Взяти до відома Аналітичну довідку стосовно проведених торгів у 2007 році виконавчими органами міської ради, комунальними підприємствами міста (додається).
2. Головному економічному управлінню міської ради:
2.1. Здійснювати моніторинг за проведенням закупівель за державні кошти.
2.2. Надавати консультативну та методичну допомогу розпорядникам коштів при здійсненні закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти, поширювати серед розпорядників коштів інформацію, яка стосується проведення торгів.
3. Зобов'язати виконавчі органи міської ради, комунальні підприємства міста у 2008 році надавати до головного економічного управління міської ради інформацію:
- про заплановані на поточний рік закупівлі товарів, робіт і послуг (річний план діяльності тендерного комітету, зміни до нього) – щороку, у термін та за формою, які встановлюються Антимонопольним комітетом України – спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади з питань координації закупівель товарів, робіт і послуг;
- про розпочаті торги (тендери) за формою 1, що додається – щомісячно, до 20 числа;
- про проведені торги (тендери) за формою 2, що додається – щоквартально, до 02 числа місяця, наступного за звітним кварталом;
- за формою державної статистичної звітності (форма №1-торги (тендери) „Звіт про проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти”, яка затверджена наказом Державного комітету статистики України – щоквартально, до 02 числа місяця, наступного за звітним кварталом.
Узагальнену інформацію необхідно надавати з урахуванням розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів, на паперових та електронних носіях.
4. Вважати пункт 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 10.04.2007 №127 „Про організацію та здійснення процедур закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти” таким, що втратив чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.


Міський голова Є.Г.Карташов

 

 Додатки до рішення виконавчого комітету міської ради від 27.03.2008 №104

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення