Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/03/2008

Рішення виконавчого комітету від 27.03.2008 № 110/1 «Про списання та подальше використання матеріалів з мощення полотна трамвайної лінії пр. Леніна від пр. Металургів до вул. Леонова»

З метою подальшого використання демонтованої брущатки та гранітного поребрика з мощення полотна трамвайної колії, передбаченого проектом 0208.3 „Капітальний ремонт проїжджої частини автомобільної дороги пр. Леніна від пр. Металургів до вул. Леонова”, рішенням міської ради від 13.02.2008 №40 „Про затвердження місцевих програм по галузі комунального господарства на 2008-2010 роки” при виконанні робіт на об\'єкті „Реконструкція вул. Лермонтова від вул. Заводської до Прибережної магістралі” в Орджонікідзевському районі міста, згідно зі статтею 31 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Відділу комунального господарства Ленінської районної адміністрації міської ради (Бубнова О.В.) здійснити заходи щодо списання мощення полотна трамвайної колії брущаткою та гранітним поребриком по пр. Леніна від пр. Металургів до вул. Леонова інвентарний №103300-63, площею 4614,8 кв. м, первинною вартістю 499506,0 грн., залишковою вартістю 383453,0 грн. станом на 01.03.2008 року.
2. Комунальному підприємству „Експлуатаційне лінійне управління автомобільних шляхів” (Нариженко О.О.)
2.1. Виконати демонтаж брущатки та гранітного поребрика з ділянки мощення полотна трамвайної колії по пр. Леніна від пр. Металургів до вул. Леонова.
2.2. Вирішити питання тимчасового складування та зберігання демонтованої брущатки та поребрика на території комунального підприємства „Водоканал” в Орджонікідзевському районі (вул. Тамбовська,4).
2.3. Комісійно з відділом комунального господарства Ленінської районної адміністрації міської ради, комунальним підприємством „Управління капітального будівництва” заактувати отриману при демонтажі брущатку та гранітний поребрик, визначити обсяг придатної брущатки та гранітного поребрику для подальшого використання.
2.4. Здійснити заходи щодо проведення незалежної оцінки вартості брущатки та гранітного поребрика незалежною сертифікованою організацією.
2.5. Використати придатну для подальшого використання брущатку та гранітній поребрик на об\'єкті „Реконструкція вул. Лермонтова від вул. Заводської до Прибережної магістралі” в Орджонікідзевському районі.
2.6. Будівельне сміття з демонтованої основи трамвайної колії вивозити та складувати на території споруди №17 автотранспортної магістралі через річку Дніпро в місті Запоріжжі, для подальшого безплатного використання на тимчасових під\'їзних дорогах.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення