Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

03/03/2008

Рішення міської ради від 03.03.2008 № 81 «Про перенесення термінів розгляду рішень міської ради « Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2006 № 17 «Про ринковий збір» та «Про затвердження розмірів фіксованого податку»»

Заслухавши доповідь заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та враховуючи численні звернення підприємців Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Відкласти розгляд проектів рішень міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 27.12.2006 № 17 «Про ринковий збір» та «Про затвердження розмірів фіксованого податку» та внести їх у порядок денний сесії міської ради у травні 2008 року.
2. Доручити заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценку В.В. та управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради (Петров М.М.) разом з членом виконавчого комітету міської ради, начальником міського управління УМВС України в Запорізькій області Калашником В.І. вирішити питання щодо ліквідації стихійної торгівлі у м. Запоріжжя.
3. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценку В.В.:
3.1. До 01.04.08 організувати проведення перевірки достовірності інвентаризації торговельних місць на ринках усіх форм власності щодо відповідності вимогам діючих Правил торгівлі на ринках, затверджених рішенням Запорізької міської ради від 23.12.05 №5 «Про затвердження правил торгівлі на ринках».
3.2. Узгодити з постійною профільною депутатською комісією типовий договір про надання комунальним підприємством «Запоріжринок» послуг підприємцям, торгуючим на ринках.
3.3. Звернути увагу на невиконання директором комунального підприємства «Запоріжринок» Югаєвим М.В. рішення Запорізької міської ради від 29.08.2007 № 61 «Про звіт тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради по вивченню проблем пов'язаних з фінансово-господарською діяльністю КП «Запоріжринок» та Статуту підприємства, яке він очолює.
4. Управлінню розвитку підприємництва, торгівлі та послуг міської ради (Петров М.М.) до 01.04.08 розробити механізм відкриття на ринках міста безкоштовних туалетів для торгуючих.
5. Пункт 7 рішення Запорізької міської ради від 29.08.2007 № 61 «Про звіт тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради по вивченню проблем пов'язаних з фінансово-господарською діяльністю КП «Запоріжринок» викласти в наступній редакції: «Керівництву комунального підприємства «Запоріжринок» погоджувати усі витрати, пов'язані з фінансово-господарською діяльністю, з заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценком В.В».
6. На сесії міської ради у квітні 2008 року заслухати звіт тимчасової контрольної комісії Запорізької міської ради з вивчення проблемних питань, пов'язаних з фінансово-господарською діяльністю комунального підприємства «Запоріжринок» за період з 29.08.07 до 01.04.08.
7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування населення та захисту прав споживачів (Котов В.І.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення