Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/03/2008

Рішення виконавчого комітету від 27.03.2008 № 106 «Про ефективне використання комунальної власності»

Згідно з Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про благоустрій населених пунктів” та на підставі рішень виконавчого комітету Запорізької міської ради від 13.11.06 №411/4 „Про передачу в оренду телефонних мереж, які належать до комунальної власності міста Запоріжжя, товариству з обмеженою відповідальністю „Фін-Інвест”, від 04.12.06 №443 „Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 26.08.04 №315/10 „Про оформлення права комунальної власності на телефонні мережі” та від 13.11.06 №411/4 „Про передачу в оренду телефонних мереж, які належать до комунальної власності міста Запоріжжя, товариству з обмеженою відповідальністю „Фін-Інвест” для збереження та ефективного використання комунальної власності, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Рекомендувати товариству з обмеженою відповідальністю „Фін-Інвест”:
1.1. Вести постійний контроль за збереженням та ефективним використанням телефонних та кабельних мереж в орендованих телефонних каналізаціях в місті Запоріжжі.
1.2. Залучити управління транспорту та зв\'язку Запорізької міської ради до проведення перевірок по збереженню та ефективному використанню телефонних та кабельних мереж в орендованих телефонних каналізаціях і прийняття заходів щодо усунення виявлених порушень.
1.3. Погоджувати та надавати дозвіл на виконання монтажних робіт з прокладання та експлуатації телефонних та кабельних мереж в орендованих телефонних каналізаціях.
2. Управлінням, відділам та підрозділам Запорізької міської ради після узгодження з товариством з обмеженою відповідальністю „Фін-Інвест” надавати дозволи та узгодження на проведення робіт, які пов'язані з прокладанням та експлуатацією телефонних та кабельних мереж.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.


Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення