Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

28/02/2008

Рішення виконавчого комітету від 28.02.2008 № 60 «Про стан виконання Програм енергоресурсозбереження за 2007 рік»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про енергозбереження” та на виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 26.01.2006 № 6 „Про затвердження Концепції Програми енергозбереження в міському господарстві м.Запоріжжя на 2006-2010 роки”, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Доповідну записку про стан виконання Програм енергоресурсозбереження за 2007 рік взяти до відома (додається).
2. Управлінням житлового господарства, комунального господарства, освіти і науки, культури, охорони здоров`я, з питань фізичної культури, спорту та туризму міської ради, Концерну „Міські теплові мережі”, КП „Водоканал”, ЗКПМЕ „Запоріжелектротранс”, КП „Запоріжміськсвітло”:
2.1. Внести зміни та доповнення до Програм енергоресурсозбереження у частині обсягів і джерел фінансування у 2008 році до 20 березня поточного року відповідно до рішень міської ради: від 18.01.2008 №5 „Про бюджет міста на 2008 рік” та від 18.01.2008 № 4 „Про Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Запоріжжя на 2008 рік”.
2.2. Забезпечити впровадження інноваційних енергозберігаючих заходів і технологій, які дозволять значно скоротити споживання паливно-енергетичних ресурсів в міському господарстві та отримати економічний ефект від впровадження.
2.3. Щокварталу, до 10 числа місяця, наступного за звітним, надавати до головного економічного управління міської ради звіт про виконання заходів енергоресурсозбереження, запланованих відповідними Програмами.
2.4. Посилити контроль за виконанням завдань, визначених Програмами енергоресурсозбереження.
2.5. Активізувати роботу щодо виконання заходів з енергозбереження, передбачених відповідними Програмами енергоресурсозбереження.
3. Концерну „Міські теплові мережі” продовжити впровадження заходів щодо використання нетрадиційних і відновлювальних джерел енергії та альтернативних видів палива.
4. Головному економічному управлінню міської ради щокварталу аналізувати стан виконання заходів з енергозбереження в міському господарстві м.Запоріжжя.
5. Управлінню культури міської ради та підприємствам, підпорядкованим управлінню комунального господарства міської ради, вказати на низькі темпи щорічного скорочення споживання паливно-енергетичних ресурсів та зменшення величин питомих показників енергоспоживання.
6. Покласти персональну відповідальність на керівників управлінь житлового господарства, комунального господарства, освіти і науки, культури, охорони здоров`я, з питань фізичної культури, спорту та туризму міської ради та комунальних підприємств міста за своєчасне та якісне надання звітів щодо виконання заходів з енергозбереження.
7. Концерну „Міські теплові мережі” разом з головним економічним управлінням міської ради провести семінар-навчання з управліннями міської ради та комунальними підприємствами з питань енерговикористання та енергозбереження.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.


Міський голова Є.Г.Карташов

 

Додатки до рішення виконавчого комітету від 28.02.2008 №60 

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення