Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/02/2008

Рішення міської ради від 27.02.2008 № 76 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 12.12.2007 „Про звіт тимчасової контрольної комісії міської ради для здійснення контролю за використанням нежитлових приміщень та допоміжних приміщень, розташованих в підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя”»

Керуючись Цивільним Кодексом України, Законами України „Про оренду державного та комунального майна”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Скасувати п. 2 рішення Запорізької міської ради від 12.12.2007 „Про звіт тимчасової контрольної комісії міської ради для здійснення контролю за використанням нежитлових приміщень та допоміжних приміщень, розташованих в підвалах багатоквартирних будинків м. Запоріжжя” стосовно скасування рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 30.09.2002 №297/12 „Про надання в оренду підвальних приміщень у будинку №17 по вул. Добролюбова”.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації та земельних відносин (Таран Р.О.).

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення