Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/02/2008

Рішення міської ради від 13.02.2008 № 10 «Про затвердження ставок єдиного податку для фізичних осіб»

На підставі Указу Президента України від 28.06.99 № 746/99 “Про внесення змін до Указу Президента України від 03.07.98 №727 “Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва” Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити щомісячні ставки єдиного податку для фізичних осіб, які здійснюють підприємницьку діяльність без створення юридичної особи і у трудових відносинах з якими, включаючи членів їх сімей, протягом року перебуває не більше 10 осіб та обсяг виручки яких від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за рік не перевищує 500 тис. гривень (додається).
2. Державним податковим інспекціям в районах міста при видачі свідоцтв про сплату єдиного податку керуватися ставками, затвердженими цим рішенням.
3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення міської ради від 27.12.2006 № 21 „Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб”.
4. Оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гриценка В.В. та постійну комісію міської ради з питань розвитку підприємництва, торгівлі, побутового обслуговування та захисту прав споживачів (Котов В.І.).

Міський головаЄ.Г.Карташов

Ставки єдиного податку для фізичних осіб

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення