Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/02/2008

Рішення міської ради від 13.02.2008 № 49 «Про затвердження Програми забезпечення ефективного управління пасажирським транспортом загального користування в місті Запоріжжі на 2008-2010 роки»

Керуючись Законами України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про автомобільний транспорт”, „Про міський електричний транспорт ” та з метою гарантованого задоволення потреб населення та підприємств міста у пасажирських перевезеннях, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму забезпечення ефективного управління пасажирським транспортом загального користування в місті Запоріжжі на 2008-2010 роки (додається).
2. Програму забезпечення ефективного управління пасажирським транспортом загального користування в місті Запоріжжі на 2007-2009 роки, яка затверджена рішенням Запорізької міської ради від 31.01.2007 №32 „Про затвердження Програми забезпечення ефективного управління пасажирським транспортом загального користування в місті Запоріжжі на 2007-2009 роки” вважати такою, що втратила чинність в частині показників 2008-2009 років.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М. та постійну комісію з питань життєзабезпечення міста (робота галузей міського господарства) міської ради (Саатов Д.М.).


Міський голова Є.Г.Карташов

 

Додаток
до рішення міської ради
13.02.2008 № 49

Програма
забезпечення ефективного управління пасажирським транспортом загального користування в місті Запоріжжі на 2008-2010 роки

1. Загальні положення.

 Управління реалізує повноваження виконавчих органів міської ради у забезпеченні повного та якісного задоволення потреб населення і міського господарства у транспортному обслуговуванні та зв'язку. Організовує та контролює роботу підприємств транспорту та зв'язку, які розташовані на території міста. В межах повноважень, наданих міською радою, здійснює управління комунальними підприємствами ЗКПМЕТ „Запоріжелектротранс” та КП „Преса”. Організовує та проводить конкурси на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі. Проводить роботу по облаштуванню зупинок громадського транспорту та визначенню і облаштуванню місць стоянок легкових таксі. Взаємодіє з органами державного управління, підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності з метою удосконалення транспортних послуг та послуг зв'язку.
Надання послуг з перевезення пасажирським транспортом загального користування та у сфері зв'язку мають соціально важливе значення.
Основним завданням для реалізації Програми є стимулювання впровадження новітніх технологій, підвищення якісного рівня обслуговування населення міста пасажирськими перевезеннями та послугами зв'язку.

2. Головний розпорядник.

 Управління транспорту та зв'язку Запорізької міської ради.

3. Законодавча база.

Бюджетний кодекс, Закони України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про транспорт”, „Про автомобільний транспорт”, „Про дорожній рух”, „Про міський електричний транспорт”, „Про телекомунікації”, постанова Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №141 „Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту”, постанова Кабінету Міністрів України від 29.01.2003 №139 „Про затвердження Порядку проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування”, наказ Міністерства транспорту України від 21.01.1998 №21 „Про затвердження Порядку і умов організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом”, Правила розміщення та обладнання зупинок міського електро- та автомобільного транспорту КДП 204/12 Україна 240-95, затверджених наказом Держжитлокомунгоспу України від 15.05.1995 № 21, рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 30.10.06 №390/1 „Про порядок проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування в місті Запоріжжі”.

4. Мета програми.

Реалізація повноважень виконавчих органів міської ради щодо забезпечення своєчасного повного та якісного задоволення потреб населення і міського господарства у транспортному обслуговуванні та зв'язку.

5. Завдання програми.

Здійснення контролю щодо забезпечення безпечного і якісного обслуговування населення транспортними послугами та послугами зв'язку; взаємодія та контроль за роботою підпорядкованих комунальних підприємств; цільове використання бюджетних коштів.

6. Очікуваний результат.

Забезпечення населення своєчасними і безпечними транспортними послугами та послугами зв'язку згідно показників якості.

7. Джерела фінансування.

Фінансування на виконання зазначеної Програми здійснюється за рахунок надходжень з міського бюджету в сумі 636,50 тис.грн. (сума може бути скоригована на протязі поточного року).
Обсяг асигнувань складає:
-   на 2008 рік – 636,50 тис.грн.;
-   на 2009 рік – 672,78 тис.грн.;
-   на 2010 рік – 709,78 тис.грн.

 

 Розподіл видатків до рішення міської ради від 13.02.2008 №49

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення