Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/02/2008

Рішення міської ради від 13.02.2008 № 72 «Про реалізацію проекту спільного впровадження»

Керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” на підставі Рамкової конвенції ООН про зміну клімату та Кіотського протоколу, з метою залучення фінансових ресурсів для покращення ситуації у сфері поводження з побутовими відходами та зменшення викидів парникових газів, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати згоду Запорізькому комунальному автотранспортному підприємству 082801 „Комунсантрансекологія” та товариству з обмеженою відповідальністю „Ольф ЛТД” на створення і реалізацію проекту спільного впровадження в рамках Кіотського протоколу.
2. Доручити управлінню з питань екології Запорізької міської ради спільно з Запорізьким комунальним автотранспортним підприємством 082801 „Комунсантрансекологія” та товариством з обмеженою відповідальністю „Ольф ЛТД” розробити проект угоди про створення і реалізацію проекту спільного впровадження в рамках Кіотського протоколу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та постійну комісію міської ради по екології (Завгородня Л.І.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення