Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/02/2008

Рішення міської ради від 13.02.2008 № 39 «Про затвердження бюджетної Програми „Забезпечення проведення дій з легалізації місцевих об’єднань громадян, державна реєстрація на 2008 – 2010 роки”»

Керуючись Конституцією України, Бюджетним Кодексом України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.09.02 № 538-р „Про схвалення Концепції застосування програмно-цільового методу в бюджетному процесі” з метою забезпечення на 2008-2010 роки організаційного та матеріально - технічного забезпечення роботи державних реєстраторів, проведення дій з легалізації місцевих об'єднань громадян, органів самоорганізації населення, державної реєстрації обслуговуючих кооперативів Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити бюджетну програму „Забезпечення проведення дій з легалізації місцевих об'єднань громадян, державна реєстрація на 2008-2010 роки” (додаток 1).
2.Затвердити розподіл видатків бюджету м. Запоріжжя на період 2008-2010 роки за бюджетною Програмою відділу реєстрації та єдиного реєстру Запорізької міської ради (додаток 2).
3.Програму Забезпечення проведення дій з легалізації місцевих об'єднань громадян, державна реєстрація на 2007 – 2009 роки”, яка затверджена рішенням міської ради від 31.01.2007 №22 „Про затвердження бюджетної Програми Забезпечення проведення дій з легалізації місцевих об'єднань громадян, державна реєстрація на 2007–2009 роки” зі змінами та доповненнями вважати такою, що втратила чинність в частині показників 2008-2009 років.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому ради Урвачову О.Я. та голову комісії міської ради з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Великого В.І.


Міський голова Є.Г.Карташов

  Додаток 1
до рішення міської ради
13.02.2008 №39

ПРОГРАМА
Забезпечення проведення дій з легалізації місцевих об'єднань громадян, державна
реєстрація на 2008 – 2010 роки.

1. Загальні положення

Відділ реєстрації та єдиного реєстру Запорізької міської ради реалізує повноваження виконавчих органів міської ради по організаційному та матеріально – технічному забезпеченню роботи державних реєстраторів, з питань легалізації у встановленому порядку згідно з чинним законодавством місцевих об'єднань громадян, органів самоорганізації населення, державної реєстрації обслуговуючих кооперативів.

2. Головний розпорядник.

Відділ реєстрації та єдиного реєстру Запорізької міської ради.

3. Законодавча база.

  Підставою для виконання програми є : Бюджетний кодекс України, Закон України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Закон України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, Закон України „Про об'єднання громадян”, Закон України „Про кооперацію”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 14.09.02 № 538–р „Про схвалення Концепції застосування програмно цільового методу бюджетному процесі ”.

4. Мета програми.

Здійснити на 2008-2010 роки заходи по організаційному та матеріально-технічному забезпеченню роботи державних реєстраторів, забезпечити проведення дій з легалізації місцевих об'єднань громадян, органів самоорганізації населення, державної реєстрації обслуговуючих кооперативів.

5. Завдання програми.

Забезпечити своєчасне проходження документів для здійснення державної реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності, легалізації місцевих об'єднань громадян, органів самоорганізації населення, державної реєстрації обслуговуючих кооперативів.

  6. Очікуваний результат.

В результаті виконання зазначеної програми будуть здійснені заходи щодо реалізації повноважень виконавчих органів міської ради з питань організаційного та матеріально-технічного забезпечення роботи державних реєстраторів, з питань легалізації місцевих об'єднань громадян, органів самоорганізації населення, державної реєстрації обслуговуючих кооперативів на своєчасне та якісне виконання вимог законів України „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, „Про об'єднання громадян”, „Про кооперацію”.

7. Джерела фінансування.

Фінансування на виконання зазначеної програми здійснюється за рахунок надходжень загального фонду бюджету міста.
Обсяг асигнувань складає:
-   на 2008 рік – 663,700 тис. грн.
-   на 2009 рік – 701,531 тис. грн.
-   на 2010 рік – 740,115 тис. грн..

Секретар ради Ю.В.Каптюх

 

 Розподіл видатків до рішення міської ради від 13.02.2008 №39

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення