Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

13/02/2008

Рішення міської ради від 13.02.2008 № 68 «Про затвердження Програми по проведенню аукціонів на право оренди майна та оренди і продажу земельних ділянок»

Керуючись Законами України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою забезпечення реалізації державної політики у сфері земельних відносин щодо конкурентного надання права користування земельними ділянками на території міста та ефективного використання земельного фонду міської ради, Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму по проведенню аукціонів на право оренди майна та оренди і продажу земельних ділянок (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченко С.М. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, ресурсів, приватизації і земельних відносин (Таран Р.О.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов

  ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
13.02.2008 № 68

ПРОГРАМА
по проведенню аукціонів на право оренди майна та оренди
і продажу земельних
ділянок

  1. Головний розпорядник коштів.

Виконавчий комітет Запорізької міської ради.

2. Законодавча база.

Програма розроблена згідно з Конституцією України, Законами України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про основи містобудування”, "Про архітектурну діяльність», «Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України», Бюджетним кодексом України, Земельним Кодексом України, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14.09.2002 № 538-р «Про схвалення Концепції застосування програмно-цільового методу в бюджетному процесі».

3. Мета програми.

Реалізація повноважень органів місцевого самоврядування в галузі земельних відносин щодо конкурентного надання права оренди та продажу у власність земельних ділянок на території м. Запоріжжя.

4. Завдання програми.

Забезпечення протягом 2008 року якісної підготовки землевпорядної документації та проведення заходів з конкурентного надання права оренди та продажу у власність земельних ділянок.

5. Очікувані результати.

Забезпечення ефективного використання земельного фонду міста, залучення додаткових коштів у міський бюджет для реалізації програм соціально-економічного розвитку

6. Джерела фінансування.

Фінансування на виконання зазначеної програми здійснюється за рахунок надходжень коштів місцевого бюджету.
Об'єм фінансування з загального фонду бюджету складає в 2008 році – 1000,0 тис.грн.

Секретар ради Ю.В.Каптюх

 

 Розподіл видатків до рішення міської ради від 13.02.2008 №68

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення