Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18/01/2008

Рішення міської ради від 18.01.2008 № 8 «Про утворення координаційної ради з питань проведення випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році»

Керуючись ст.26 п.1 пп.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» з метою оптимізації та обґрунтування дій щодо здійснення запозичення у формі випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Утворити координаційну раду з питань випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році.
2. Затвердити склад координаційної ради з питань випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році (додається).
3. Затвердити положення про координаційну раду з питань випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році (додається).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В., заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І. та голову постійної комісії з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів Великого В.І.

Міський головаЄ.Г.Карташов

 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
18.01.2008 №8

 

СКЛАД
координаційної ради з питань проведення випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році

Новак Наталія Володимирівна

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник головного економічного управління міської ради, голова координаційної ради

Великий Віктор Іванович

депутат Запорізької міської ради, заступник голови координаційної ради (за згодою)

Малиш Валентина Іванівна

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальник фінансового управління міської ради, заступник голови координаційної ради

КачинськаІрина Петрівна

заступник начальника головного економічного управління міської ради, начальник управління промислової політики та соціально - економічного розвитку, секретар координаційної ради

Члени ради:

 

Гладченко  Сергій Михайлович

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, депутат міської ради

Гриценко Віталій Володимирович

заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Корнієнко Світлана Анатоліївна

начальник юридичного відділу виконавчого комітету міської ради

Таран Роман Олегович

депутат Запорізької міської ради (за згодою)

Крупінов Сергій Олександрович

депутат Запорізької міської ради (за згодою)

Куренкіна Віра Ігорівна

депутат Запорізької міської ради (за згодою)

Секретар ради

Ю.В.Каптюх


 

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення міської ради
18.01.2008 № 8

 

ПОЛОЖЕННЯ
про координаційну раду з питань проведення випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої
позики м.Запоріжжя у 2008 році

1. Координаційна рада з питань проведення випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році (далі – рада) створюється з метою оптимізації та обґрунтування дій щодо здійснення запозичення у формі випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році.
2. Рада у своїй діяльності керується Конституцією України, законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими актами Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку, місцевих органів виконавчої влади, відповідних органів місцевого самоврядування, а також цим положенням.
3.  Обов'язки ради:
- розгляд та вирішення поточних питань, пов'язаних з проведенням випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році;
- нагляд за випуском, розміщенням, обігом та погашенням облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році.
4. Відповідно до обов'язків рада має право одержувати інформацію та матеріали, необхідні для її діяльності, в порядку передбаченому чинним законодавством, готувати пропозиції щодо проведення випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році, залучати до співпраці виконавчі органи міської ради, підбивати підсумки проведення позики та подавати міській раді та її виконавчому комітету інформацію щодо умов випуску облігацій VІ внутрішньої місцевої позики м.Запоріжжя у 2008 році та пропозиції з питань, що належать до компетенції ради.
5. Основною формою роботи ради є засідання, які проводяться відповідно до плану роботи ради або скликаються головою ради за потребою.
Засідання ради є правомочним, якщо на ньому присутні не менше двох третин від її складу.
Засіданням ради керує її голова або за дорученням його заступник.
6. Рішення ради оформлюється протоколом, який підписується членами комісії.
Рішення ради приймаються відкритим голосуванням більшістю голосів членів ради, присутніх на її засіданні.
7. Рішення ради, прийняті в межах її компетенції, є рекомендаційними для розгляду і врахування в роботі міської ради та її виконавчого комітету.

Секретар ради

Ю.В.Каптюх

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення