Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

18/01/2008

Рішення міської ради від 18.01.2008 № 9 «Про внесення змін до рішення Запорізької міської ради від 27.12.06 № 14 “Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки певного функціонального призначення у м. Запоріжжя”»

Керуючись п. 8 розділу ІІ Закону України “Про державний бюджет на 2008 рік”, в інтересах територіальної громади міста та з метою збільшення міського бюджету Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Встановити орендну плату за земельні ділянки у місті Запоріжжі такою, що не може бути меншою: для земель сільськогосподарського призначення – розміру земельного податку, що встановлюється Законом України “Про плату за землю”; для інших категорій – трикратного розміру земельного податку, що встановлюється Законом України “Про плату за землю”.
2. Відповідно до п. 1 даного рішення внести зміни в Розміри орендної плати за земельні ділянки певного функціонального використання у м. Запоріжжя (додаток до рішення Запорізької міської ради від 27.12.06 № 14 “Про затвердження розмірів орендної плати за земельні ділянки певного функціонального призначення у м. Запоріжжя”) за винятком п. 3.5, п. 3.6, п. 9, п. 16, п. 20.1, п. 20.2, п. 22, п. 23.
3. Орендна плата за земельні ділянки, зайняті житловим фондом, кооперативними автостоянками для зберігання особистих транспортних засобів громадян, гаражно-будівельними, дачно-будівельними кооперативами, індивідуальними гаражами і дачами громадян, надані для військових формувань, утворених відповідно до законів України, крім Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України, залізниць, гірничодобувних підприємств, а також за водойми, надані для виробництва рибної продукції, справляється з урахуванням положень Закону України “Про плату за землю”.
4. Землекористувачам, у яких відсоток від нормативної грошової оцінки землі для визначення розміру орендної плати за земельні ділянки певного функціонального використання менше 3%, укласти додаткові угоди до договорів оренди в частині зміни орендної плати за землю. Перерахунок орендної плати дійсний з моменту набрання чинності Закону України “Про державний бюджет на 2008 рік”.
5. Управлінню внутрішньої політики міської ради оприлюднити дане рішення у засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Гладченка С.М.


Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення