Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/12/2007

Рішення виконавчого комітету від 27.12.2007 № 521 «Про удосконалення стилю, форм і методів роботи Комунарської районної адміністрації Запорізької міської ради»

Комунарська районна адміністрація Запорізької міської ради проводить систематичну роботу щодо удосконалення стилю, форм і методів своєї діяльності, підвищення ефективності управління галузями місцевого господарства, залучення підприємств усіх форм власності до вирішення проблем соціально-економічного розвитку району.
Завдяки правильній інвестиційній політиці в районі активно будується житло, транспортні розв\'язки, відкриваються торговельні центри, магазини, кафе. Районна адміністрація надає підприємцям можливості для розвитку бізнесу з одночасною їх участю у благоустрої району, освітленні вулиць і скверів, озелененні, створенні нових місць відпочинку.
Разом з тим потребують більшої уваги питання ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, ремонту доріг, особливо внутрішньо квартальних, утримання житлового фонду, санітарної очистки району, ліквідації несанкціонованої торгівлі.
Розглянувши інформацію голови Комунарської районної адміністрації Запорізької міської ради Пелиха Ю.Г., довідку робочої групи по вивченню стану справ по удосконаленню стилю, форм і методів роботи Комунарської районної адміністрації, виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Інформацію голови Комунарської районної адміністрації Запорізької міської ради Пелиха Ю.Г. „Про удосконалення стилю, форм і методів роботи Комунарської районної адміністрації” прийняти до відома.
2. Голові Комунарської районної адміністрації Запорізької міської ради Пелиху Ю.Г.:
2.1. Розробити додаткові заходи щодо вдосконалення стилю, форм і методів роботи Комунарської районної адміністрації міської ради.
2.2. Провести необхідну роботу щодо суттєвого зменшення рівня заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах району.
2.3. Продовжити опрацювання питань з підприємствами району щодо підвищення рівня заробітної плати.
2.4. Посилити роботу з економіко визначальними підприємствами району з метою вирішення питань соціально-економічного розвитку району та м. Запоріжжя, активізувати роботу з питань розробки та виконання заходів енергозбереження, впровадження інвестиційно-інноваційних проектів.
2.5. Провести роботу по упорядкуванню мережі бюджетних установ.
2.6. Забезпечити у 2008 році виконання планових показників по доходах бюджету міста від платників податку на території району.
2.7. Посилити контроль за дотриманням вимог Закону України „Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти” та інших нормативних актів у сфері державних закупівель.
2.8. З метою збільшення надходжень коштів до районного бюджету вжити заходів щодо впорядкування стихійного ринку по пр. Леніна, 4а, шляхом організації роботи тимчасового торговельного майданчику.
2.9. Активізувати роботу по утриманню території району у належному санітарному стані, ліквідація несанкціонованих звалищ сміття.
2.10. Вжити дієвих заходів щодо ремонту житлового фонду, запровадження нових форм участі жителів у його утриманні.
2.11. Взяти під особливий контроль своєчасне використання земельних ділянок, які виділено під забудову.
2.12. Провести ретельну перереєстрацію облікових справ громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем проживання, особливо пільгових категорій громадян.
2.13. З метою урізноманітнення форм роботи з мешканцями району ввести в практику проведення виїзних особистих прийомів за місцем роботи та проживанням громадян, графік якого оприлюднювати в місцевих засобах масової інформації.
2.14. Посилити роботу по інформуванню населення з актуальних питань життєдіяльності району, ознайомленню населення з роботою районної адміністрації та її структурних підрозділів.
2.15. Продовжити роботу по залученню молоді до служби в органах місцевого самоврядування.
2.16. Підготувати пропозиції щодо програми надання медичної допомоги жителям Комунарського району м. Запоріжжя.
3. Про результати проведеної робити поінформувати виконавчий комітет міської ради до 20.07.2008 та 31.12.2008.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф.


Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення