Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/12/2007

Рішення виконавчого комітету від 27.12.2007 № 525 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 28.07.2005 №243 „Про затвердження Порядку поетапного створення та введення в дію єдиної автоматизованої системи управління фінансовими ресурсами комунальних підприємств”»

Відповідно до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання розпорядження міського голови № 552р від 26.05.2005 „Про підвищення ефективності управління комунальними підприємствами м. Запоріжжя” виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести до Порядку поетапного створення та введення в дію єдиної автоматизованої системи управління фінансовими ресурсами комунальних підприємств, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 28.07.2005 №243 такі зміни та доповнення:
Пункт 7.3.1. викласти у наступній редакції: „План бюджету руху грошових коштів складається на рік у розрізі видів діяльності та статей надходження/вибуття, згрупованих за функціональною ознакою за узгодженням з головним економічним управлінням міської ради”.
Доповнити Порядок пунктом 7.3.5 такого змісту:
„7.3.5. М ісячний план бюджету руху грошових коштів комунального підприємства складається на місяць у розрізі видів діяльності та статей надходження/вибуття, згрупованих за функціональною ознакою.
Керівник підприємства подає планову частину місячного бюджету руху грошових коштів на погодження головному економічному управлінню міської ради до 1 числа планового місяця.
Головне економічне управління міської ради у триденний термін розглядає планову частину місячного бюджету руху грошових коштів комунального підприємства.
Якщо зауважень немає, головне економічне управління міської ради погоджує планову частину місячного бюджету руху грошових коштів.
У разі відхилення планової частини місячного бюджету руху грошових коштів головне економічне управління міської ради у письмовій формі повідомляє підприємство про підстави відхилення.
Підприємство протягом одного дня доопрацьовує планову частину місячного бюджету руху грошових коштів відповідно висловлених головним економічним управлінням міської ради зауважень та повторно подає на погодження.
Процедура погодження повторно наданої планової частини місячного бюджету руху грошових коштів дублює процедуру вперше наданої планової частини місячного бюджету за винятком строків, а саме: головне економічне управління міської ради протягом дня розглядає виправлену планову частину місячного бюджету руху грошових коштів та до 5 числа планового місяця її погоджує”.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.

 

Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення