Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

27/12/2007

Рішення виконавчого комітету від 27.12.2007 № 526 «Про внесення доповнень до рішення виконавчого комітету від 28.07.2005 №244 „Про затвердження Порядку погодження структури, складу та компетенції органів управління підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста та контроль за його виконанням”»

Відповідно до ст.ст. 17, 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 29 Закону України „Про оплату праці”, ст. 103 Кодексу законів про працю України, ст.135 Господарського кодексу України та з метою упорядкування звітності, контролю за фондом оплати праці, оптимізації витрат комунальними підприємствами виконавчий комітет Запорізької міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести доповнення до Порядку погодження структури, складу та компетенції органів управління підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста та контроль за його виконанням, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 28.07.2005 №244:
1.1 Пункт 6 доповнити словами „Зміни застосовуються на комунальному підприємстві згідно з чинним законодавством за попереднім погодженням з органом управління майном та головним економічним управлінням міської ради”.
1.2. Доповнити Порядок пунктами такого змісту:
1.2.1 „7. Склад органу управління комунального підприємства надавати на погодження за формою згідно з додатком”.
1.2.2 „8. Комунальному підприємству „Водоканал” та Концерну „Міські теплові мережі” надавати на погодження структуру, склад та компетенцію адміністративно-управлінського персоналу, враховуючи особливості структури підприємств”.
2. Управлінням, відділам та райадміністраціям міської ради забезпечити виконання доповнень до даного Порядку, організувати системний контроль за додержанням керівниками підвідомчих комунальних підприємств вимог надання, погодження структури, складу і компетенції та недопущення дисбалансу умов матеріального забезпечення серед працівників комунального підприємства.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника головного економічного управління міської ради Новак Н.В.


Перший заступник міського
голови з питань діяльності
виконавчих органів ради
В.Ф.Грищенко
 Додаток
до рішення виконавчого
комітету міської ради
27.12.2007 _№ 526

 

 Погоджено:
Заступник міського голови
з питань діяльності виконавчих
органів ради, який координує
діяльність підприємства

_________________ П.І.П.

 Затверджено:
Директор
__________П.І.П.

 

 

 

 

 

 

 

Начальник управління міської ради (орган управління майном комунального підприємства)
___________П.І.П.

 

 

 

 

 

 

  СКЛАД
органу управління комунального підприємства (назва)

з/п
ПосадаОклад,грн.НадбавкаПреміяІнші виплати (пояснен-ня),грн.Зага-льний ФОП, грн.
%грн.%грн.
         
         


Керуючий справами
виконкому ради

О.Я.Урвачова

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення