Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12/12/2007

Рішення міської ради від 12.12.2007 № 5 «Про розгляд матеріалів вибору земельної ділянки під полігон твердих побутових відходів №3»

Відсутність діючого полігону твердих побутових відходів на Правобережній частині м. Запоріжжя призвело до різкого зростання кількості несанкціонованих звалищ відходів по всьому місту, особливо на Правому березі р. Дніпро, та прилеглих територіях Запорізького району Запорізької області.
На сьогодні відходи всього міста розміщуються на полігоні твердих побутових відходів №1, що розташований у селищі Леваневського. Цей полігон працює у режимі перевантаження. Його подальша експлуатація в такому режимі може призвести до зупинки діяльності і непередбачених екологічних наслідків.
З метою покращення екологічного та санітарно-епідеміологічного стану м. Запоріжжя, а також якості послуг у сфері поводження з твердими побутовими відходами Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Схвалити матеріали вибору земельної ділянки для розташування полігону твердих побутових відходів №3, та передати на розгляд сесії Запорізької обласної ради, для погодження місця розташування полігону твердих побутових відходів №3.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Грищенка В.Ф. та постійну комісію міської ради по екології (Завгородня Л.І.).


Міський голова Є.Г.Карташов

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення