Логотип

Запорізька міська рада

Запорізька область, Запорізький район

12/12/2007

Рішення міської ради від 12.12.2007 № 16 «Про надання пільги по платі за землю на 2008 рік комунальному підприємству «ЦПКтаВ «Дубовий гай»»

Розглянувши звернення комунального підприємства «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» з питання надання пільги по платі за землю на 2008 рік, висновок фінансового управління міської ради та керуючись частиною 4 статті 12 Закону України «Про плату за землю», Запорізька міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати пільгу по платі за землю комунальному підприємству «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» на період з наступного місяця після прийняття рішення до 31 грудня 2008 року в частині платежів, які зараховуються до бюджету міста (75,0 відсотків).
2. Вивільнені внаслідок надання пільги кошти направити на розвиток матеріально-технічної бази та благоустрій території парку.
3. Зобов'язати комунальне підприємство «Центральний парк культури та відпочинку «Дубовий гай» щоквартально надавати фінансовому управлінню Жовтневої районної адміністрації міської ради дані про фінансово-господарську діяльність підприємства (баланс та звіт про фінансові результати) та обгрунтовану інформацію про фактичне використання коштів, вивільнених від надання пільги.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальника фінансового управління міської ради Малиш В.І., комісію з питань соціального та економічного розвитку, бюджету і фінансів (Великий В.І.).

 

Міський голова Є.Г.Карташов
Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення